Kaikki turha diipadaapa ja yleiset asiat koskien Perhana-ryhmää löytyvät täältä.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Joku random Nof-turina (aka Kassun turina nro. I)

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
PikassuKassu
Togepiin törmännyt
avatar

Viestien lukumäärä : 330
Join date : 01.08.2010
Ikä : 22
Paikkakunta : Soini

ViestiAihe: Joku random Nof-turina (aka Kassun turina nro. I)   Su Elo 01, 2010 4:54 pm

Johdanto

Yleisen selvennyksen takia minun olisi ehkä parempi kertoa että maailma ei ole enää entisellään. Alunperin maailmankaikkeus oli lähestulkoon normaali, lukuunottamatta sotia parissa maailmankolkassa. Tätä jatkui aina vuoteen 2012, jolloin Fazerin sininen päätti matkustaa löytämällään aikakoneella menneisyyteen, tarkoituksena estää inkoja ennustamasta maailmanloppua. Harmiksi aikokone ei toiminut kunnolla ja Fazer jäi jumiin vuoteen 1945, jossa hän puolivahingossa pelasti Hitlerin ja natsit.

Älä huolehdi, maailmasta ei tullut natsien valtakuntaa. Natsit, jenkit ja kommarit aloittivat ydinsodan ja maailma sai kärsiä. Suurin osa ihmisistä kuoli, osa mutatoitui ja osa selvisi kuin ihmeen kaupalla hengissä. Jotain kummaa oli kumminkin tapahtunut. Aikaisemmin foorumina tunnetusta Nintendo Suomen Foorumeista (lyhyemmin Nof) tulikin totta. Huhujen mukaan kiinalaiset olivat käyttäneet ydinohjuksissaan Game Boyn virtapiirejä sun muita, jonka takia Nofista tuli totta. Näin ollen syntyi maailmankaikkeus, jossa viestimäärällä on isompi merkitys kuin sillä miten paljon rahaa tienaa. Tiedä sitten olisiko natsien valtakunta ollutkin tätä maailmankaikkeutta parempi...

Muuttunut historia kumminkin vaikutti pahasti nofilaisiin. Esimerkiksi Kassu ei enää ollut pikassufani (tai ainakaan hän ei myöntänyt sitä), Kazesta tuli kiertelevä kyborgisupersankari ja Zete ei enää ollut viestimäärien kärjessä. Myös muut nofilaiset muuttuivat enemmän tai vähemmän, mutta en ala luettelemaan kaikki tässä vaiheessa, on minulla parempaakin tekemistä. Aika kului, mutta mikään muuttunut. Karmea ydinsota oli pysäyttänyt inkojen ennustaman maailmanlopun, joten sekään ei saanut lopetettua tätä maailmankaikkeutta. Myöskään aikakoneita ei voinut tehdä, koska Fazerin tapauksen ne on kielletty lailla. Kaikki jatkoivat elämäänsä, kukin tavallaan. Kunnes eräänä päivänä...

Kappale 1 - Sankari


Jotkut asiat eivät koskaan muutu. Vaikka kaiken maailman mullistuksia on vuosien aikana tullut vastaan, niin esimerkiksi pikassut ovat silti keltaisia. Myönnetään, oli ehkä huono vertaus, joten menen suoraan asiaan. Sankareita on aina olemassa, oli maailma sitten kunnossa tai ei. Historian muututtua Kassusta ei tullut maailmankaikkeuden suurinta sankaria, vaan sankarin rooli siirtyi Kazelle.

Maailmankaikkeuden muututtua, Kaze lähti pitkälle matkalle. Hän pelasti ihmisiä siellä, täällä ja siellä täällä. Hän koki niin monta seikkailua, että niillä saisi rahastettua montakin kirjaa, elokuvaa sekä peliä (paljastan mahdollisesti myöhemmin alanko tienaamaan Kazen seikkailuilla). Kierrettyään maailmaa pari vuotta, hän tuli siihen tulokseen, että maailma oli pelastettu. Mitään seikkailtavaa ei enää ollut, Kaze oli tehnyt kaikkea mahdollista ompelun olympialaisista sorsanaattoreiden tuhoamisiin ja kaikkea niiden väliltä. Armon vuonna 2013, Kaze päätti vihdoin palata Nofin pääkaupunkiin ja samalla kotiinsa. Kun Kaze saapui pääkaupunki Nof Yorkiin. Kaze astui kaupungin porteista sisään, mutta kummastui kun kukaan ei tunnistanut häntä.
”Täytyy hommata partakone...” Kaze totesi hiljaa ja kokeili lyhyttä partaansa.

Kaze käveli katuja pitkin ja tutkaili. Pääkaupunki otiin saatu parissa vuodessa todella hyvään kuntoon. Kun Kaze aikoinaan lähti kaupungista, se oli ollut vain #@!$% iso rakennustyömaa. Pian Kazen onneksi/harmiksi eräs henkilö tunnisti hänet. Nimittäin hänen ”ystävänsä” Nintendoctor. Nintendoctor ei näyttänyt vanhentuneen paljon yhtään. Hänellä oli silti se ärsyttävä pandapuku ja typerä virne kasvoillaan. Ennen kuin Kaze kerkesi edes tervehtimään, Nintendoctor selitti jo romaania.
”Mahtavaa Kaze että olet täällä, tarvitsen sinua!” Nintendoctor huudahti
”Ei kai kyse ole samanlaisesta tempusta minkä teit Nof Vegasissa?” Kaze kysyi hyvinkin ärsyyntyneenä ja samalla tutkaili viereisen katukauppiaan lampunvarjostimia.
”E-ehei! En jättäisi sinua toistamiseen kahdenkymmenen verenhimoisen naisvampyyrin seuraan” Nintendoctor sanoi nopeasti hätääntyneenä
Oikeasti Kaze ei ollut tarkoittanut naisvampyyreja (he olivat olleet itseasiassa mahtavaa seuraa seikkailujen välissä), vaan sitä että Nintendoctor oli juonut Kazen kaljan hotellin baarissa.
”Mistäs sitten on kyse?” Kaze kysyi puoliunissaan kun unelmoi naisvampyyreistä.
”Nofin presidentillä on asiaa”
”Joooooooooooo....” Kaze sanoi mietteliäänä. Häneltä olivat jääneet parit presidentinvaalit väliin. Nintendoctor ei ollut tyhmä, hän huomasi sen heti ja sanoi:
”Presidentti on Laatikko”

Kaze ja Nintendoctor kävelivät Siniselle talolle (Valkoisen talon talonmies rullapulla oli vahingossa maalannut sen siniseksi) ja Nintendoctor kertoi tärkeimmät jutut Nofin lähihistoriasta. Presidentti Laatikko nimittäin luuli, että Kaze tuki häntä ja tiesi kaiken viime vuosien tapahtumista. Sisällä talossa oli paljon mustapukeisia vartijoida, jotka tarkemmin katsoittuina olivat randomeita joille oli syötetty steroideja. Lukuisien huoneiden jälkeen päästiin vihdoin presidentin huoneeseen. Vaikka Sininen talo näytti ulkoa hyvin pieneltä, presidentin huoneeseen sai kävellä parikin kilometriä. Kaze riisui varmuuden vuoksi jännän nahkalakkinsa päästä, ei hän tiennyt miten presidentin seurassa käyttäydytään. Nintendoctor avasi isot huoneen ovet ja kummatkin huomasivat pöydän, jonka takana istui presidentti Laatikko, jolla oli loota päässään.

Kieltämättä lootapäinen presidentti ei ollut se mitä Kaze odotti. Toisaalta se oli hyvin loogista, mutta toisaalta taas ei. Kaze teki naamapalmut itselleen, mikä Kassu2 hänestä oli tulossa, kun mietti asioiden loogisuutta. Laatikko rykäisi ja sanoi yllättäen kimeällä äänellä:
”Kaze, olen odottanut sinua”
Kaze olisi voinut keksiä asiasta 101 leffaviittausta, mutta Laatikon kimeä ääni yllätti niin, että hän takertui siihen. Seurasi kiusallinen hiljaisuus ja sitten Kaze älysi sanoa:
”Rommia”
Nintendoctor teki naamapalmut samalla kun presidentti Laatikko yritti epätoivoisesti päästä asiaan.
”Meillä on ongelma, maailma on taas vaarassa” Laatikko sanoi
Kaze heräsi vihdoin, seikkailijan veri alkoi kiertää hänessä kunnolla.
”Minkälainen ongelma?” Hän kysyi ja yritti pysyä housuissaan. Jos seikkailu olisi Nof Vegasissa, hän pääsisi taas tapaamaan ihania naisvampyyrejä.
”Sinun ja Nintendoctorin pitää...” Laatikko aloitti.
”Naisvampyyrit, naisvampyyrit, naisvampyyrit” Kaze sanoi itselleen niin hiljaa ettei kukaan muu kuullut.
”...hakea Kassu baarista” Laatikko lopetti.

Kazen päässä räjähti. Vuosien helppojen seikkailujen jälkeen hänelle annetaan vihdoin kunnon tehtävä ja mikä se on? Hakea Kassu baarista! Kaze ei voinut uskoa korviaan ja päästi suustaan vain:
”Ei tämä ole mahdollista...”
”Teillä on päivä aikaa, Kassu oleskelee Winden karaokebaarissa.” Laatikko sanoi ja viittasi Nintendoctoria ja Kazea lähtemään. Jos Laatikolla ei olisi kimeää ääntä ja kasa henkivartijoita, Kaze olisi jo tehnyt Laatikosta siivilän pistoolillaan (samalla laukaisulla olisi voinut mennä Nintendoctorkin). Kaze ja Nintendoctor kumminkin lähtivät Nof Yorkin satamaan Winden karaokebaariin. Toinen iloissaan siitä, että häneen arkeensa tulee vihdoinkin vaihtelua ja toinen täysin raivona sekä valmiina teurastamaan kenet tahansa sivullisen. Ei varmaan tarvitse kertoa kumpi on kumpi.

Ensimmäisen kappaleen loppu
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://pikassukassu.blogspot.com/
PikassuKassu
Togepiin törmännyt
avatar

Viestien lukumäärä : 330
Join date : 01.08.2010
Ikä : 22
Paikkakunta : Soini

ViestiAihe: Vs: Joku random Nof-turina (aka Kassun turina nro. I)   Su Elo 01, 2010 4:55 pm

Kappale 2 - Winden Karaokebaari


Nof Yorkin satama on ehkä turhin kaupunginosa. Ei tosin ikuisen sumuisuuden takia vaan siksi, että kaikki kaupungin pummit, varkaat, juopot ja muuten vain vajaaälyiset asuvat siellä. Pääministeri Pingviinituutti ehdottikin, että koko satama pistettäisiin tuusan nuuskaksi parilla pommilla, mutta sitä ehdotusta ei hyväksytty yhdestä syystä. Nimittäin siitä syystä, että Nof Yorkin satamassa sijaitsee Winden karaokebaari. Alunperin se oli Winden iltachat, mutta maailman muututtua siitä tehtiin karaokebaari foorumin legendoille.

Satamassa Kaze rauhoittui hieman. Kenties siitä syystä, että hän oli aikoinaan asunut siellä. Winden karaokebaari hohti edessä päin, mutta sen ovella oli hyvinkin lihaksikas vartija. Kazella ei olisi ollut vaikeuksia nirhata vartijaa ja mennä ovista sisään, mutta hänellä oli mukana Nintendoctor, joka ei varmasti säilyisi hengissä vartijasta.
”Miten pääsemme sisään?” Nintendoctor sanoi ja pysäytti Kazen seikkailuolotilan kuin seinään.
”Kai me vain menemme takaovesta.” Kaze vastasi.
”Onko tuossa sellainenkin?”
”Kaikissa taloissa on takaovi ja jos ei ole, niin teen siihen sellaisen.”
Kaze jätti Nintendoctorin baarin etupuolelle kiinnittämään vartijan huomion, kun hän itse hiipi baarin taakse ja kaivoi taskustaan pienen laitteen jossa oli nappi. Kaze painoi nappia ja pienestä laitteesta muodostui sinko. Nintendoctorin puhuessa Mozartin tuotannosta vartijan kanssa, Kaze ampui ja teki ison takaoven baariin. Vartija ja Nintendoctor eivät onneksi kuulleet sinkoa.
”Tämä äänenvaimennettu sinko on kyllä kova” Kaze totesi.
Kaze päätti kumminkin yksi mennä baariin, pysyisihän vartija kiireisenä vastatessa Nintendoctorin Mozart-kysymyksiin, eikä huomaisi ainakaan heti Kazen tekemää takaovea.

Winden karaokebaarissa oli kova meininki. Suurin osa porukasta lauloi SingHero 666:sta, mutta pari tyyppiä oli istumassa ja juomassa rauhassa puhuen jostakin aiheesta. Kaze etsi katseellaan Kassua ja hän löysikin etsimänsä baarin nurkkapöydästä. Kassu oli hyljännyt entisen pikassupukunsa ja piti nykyään yllään mustaa takkia sekä harmaita housuja. Lisäksi hänellä oli päässään musta pipo, jossa oli joku kummallinen symboli.
”Vai ollaan sitä ryhdytty kovaksi tyypiksi?” Kaze sanoi ja istuutui Kassun viereen.
”Tunnenko sinut?” Kassu kysyi ja otti pistoolinsa esille.
”Voi naisvampyyrit sentään, miten paljon muka olen muuttunut? Sinä sentään olet vaihtanut vaatteesi keltaisista mustiin!” Kaze sanoi raivoissaan.
”Naisvampyyrit? Olet Kaze?”

Ennen kuin kumpikaan kerkesi sanoa yhtään mitään, tulivat baarin omistaja Winde sekä baarin vartija Kazen juttusille.
”Kaverisi tietää paljon Mozartista...” Vartija sanoi todella möreällä äänellä. Jos Laatikon ääni oli kimeä kuin mikä, niin vartijan ääni oli aivan toisesta ääripäästä.
”Eikä sinulla ole lupaa oleskella baarissani!” Winde huudahti.
”Heihei, rauhoitutaan” Kassu sanoi ja joi lisää kokista.
”Minä en rauhoitu, ennen kuin kaverisi lähtee ja maksaa takaseinäni!” Winde huusi entistä kovemmalla äänellä.
”Se on takaovi” Kaze korjasi.
Se oli viimeinen pisara, Winde otti baarin seinältä haulikon (Kassu olikin aina ihmetellyt miksi baarin seinällä piti olla haulikko) ja tähtäsi Kazea.
Kassu ratkaisi Winde-ongelman huutamalla kovaan ääneen:
”Ilmaista juotavaa kaikille!”
Koko karaokebaari täyttyi yhtäkkiä sekamelskasta, kun kaikki halusivat juuri ensimmäisenä oman juomansa. Samassa rytäkässä Kassu ja Kaze pakenivat paikalta. Matkattuaan pari korttelia karkuun, he törmäsivät Nintendoctoriin. Nintendoctor oli sidottu läheiseen lyhtypylvääseen.
”Et kai kulje tuon kanssa?” Kassu kysyi samalla kun Kaze vapautti Nintendoctorin. Ilmeisesti Kassu ja Nintendoctor eivät vieläkään olleet hyvissä väleissä. Samalla kun Nintendoctor höpisi jotain Mozartin vihaajista, Kaze ja Kassu olivat huomanneet tutun oloisen puodin toisella puolella katua. Puodin vieressä oli iso kyltti, jossa luki: ”#@!$% ISOJA VIIKATTEITA”. Kassu ja Kaze katsoivat toisiaan, he olivat tainneet löytää erään vanhan tutun.

Toisen kappaleen loppu
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://pikassukassu.blogspot.com/
PikassuKassu
Togepiin törmännyt
avatar

Viestien lukumäärä : 330
Join date : 01.08.2010
Ikä : 22
Paikkakunta : Soini

ViestiAihe: Vs: Joku random Nof-turina (aka Kassun turina nro. I)   Su Elo 01, 2010 4:56 pm

Kappale 3


Kaze, Kassu ja Nintendoctor astuivat sisään viikatekauppaan. Valot olivat päällä, mutta ketään ei näkynyt olevan paikalla.
”Tämähän on helppoa” Kaze sanoi ja samalla hetkellä iso viikate lensi suoraan häntä kohti. Viikate leikkasi hänen kyborgikätensä irti.
”Kiitä onneasi ettei sinun oikea kätesi irronnut, tai sinulla olisi nyt kaksi kyborgikättä.” Kassu totesi selatessaan kirjahyllyä. Parin minuutin kuluttua hän löysi etsimänsä, kaupan omistajan päiväkirjan. Kirjan kanteen oli kaiverrettu kaikenlaista, joista suurin osa vaikutti olevan uskomatonta insideläppää. Juuri kun hän oli avaamaassa kirjaa, kuului kaupan takahuoneesta isolla äänellä:
”JOS AVAAT SEN KIRJAN NIIN KUOLET HETI, KUKA SITTEN OLETKAAN!”
Kassun, Kazen ja Nintendoctorin päät kääntyivät tietenkin katsomaan huutajaa ja älysivät löytäneensä henkilön jota olivat etsineet. Kyseinen henkilö oli tietysti kaupan omistaja, Maziger.

Mazigerin ulkonäköä voi kuvailla kahdella tavalla. Naisten tavalla ja miesten tavalla. Jos olet mies, suosittelen sinua hyppäämään seuraavan kappaleen yli.
Mazigerilla oli yllään punainen mekko ja pitkävartiset paksupohjaiset mustat kengät joissa on valkoisia solkia (mikähän idea tässäkin on). Mazigerilla oli myös siniset pitkät hiukset letillä ja hänen kaulassaan oli mustanahkainen kaulapanta jossa oli 19 senttiset teroitetut rottapiikit (tässäkään ei ole mitään ideaa). Lisäksi hänen oikeassa korvassaan oli korvan halkova rustolävistys.
Miesten tyyli kuvailla on taas paljon yksinkertaisempi.
Sinihiuksinen seksikäs isorintainen tyyppi jolla on mekko.

Seurasi kiusallinen hiljaisuus, jonka päätti Mazigerin asiallinen kysymys:
”Mitä #@!$%ä te täällä teette ja mitä #@!$% tyyppejä te olette?”
Sillä välin kun Kaze tuijotti Mazigeriä ja Kassu tutkaili päiväkirjaa, Nintendoctor esitteli itsensä, sekä hieman ”jäätyneet” toverinsa.
#@!$%, olettepa muuttuneet paljon” Maziger totesi selitysten jälkeen.
Takahuoneesta tuli esiin toinenkin henkilö, hieman Mazigeriä pienempi tyttö, jolla oli puolestaan vihreät hiukset ja lähes yhtä kummat vaatteet (vaikka haluaisinkin, en pystyisi sanoilla kuvailemaan niin kummia vaatteita).
”Onko meillä asiakas kun kuulen #@!$%ä joka toinen minuutti?” hän sanoi.
”Ei Lh, saimme vieraita. Vanhoja tuttuja.” Maziger totesi.
”Keitänkö kahvit?” Lh kysyi.
”Minulla on omat juomat” Kassu totesi syventyneenä päiväkirjaan ottaen taskustaan pienen pullon kokista.

Kahvin valmistumisen jälkeen ryhmä istuutui kaupan takahuoneen pöydän ääreen vaihtamaan kuulumisia. Henkilömme eivät olleet tavanneet vuosiin, vaikka esimerkiksi Kassu asui lyhyen kävelymatkan päästä kaupasta. Tämän kuultuaan Maziger vetäisi vanhan kunnon bitch slapin Kassuun.
”Vai olet sinä asunut tässä ihan lähellä ja silti olet mieluummin ryypännyt kuin tullut tapaamaan meitä!”
”En minä ole tiennyt että olette asuneet näinkin lähellä.” Kassu selitti samalla hieroen poskeaan, joka oli juuri saanut maistaa viikatekauppiaan vihaa.
”Lopettakaa riitely, minulla on syy koota ryhmä” Nintendoctor sanoi yhtäkkiä.
Kaikki tuijottivat äkisti tohtoria.
”Eikö ryhmän johtaminen ole yleensä Kassun tai Mazigerin hommaa, eikä sinun?” Kaze kysyi.
”Mitä odotat juopolta ja viikatekauppiaalta?” Nintendoctor totesi. Tämän kuultuaan Maziger päätti jaella myös hänelle bitch slapin, mutta Kaze kerkesi estämään Mazigeria.
”Sitä paisti, olen presidentin vasen käsi!” Nintendoctor jatkoi äskeisestä välittämättä.
”Kuka on sitten oikea?” Kassu kysyi.
”Hän on juuri se ongelma. Hän aikoo salamurhata presidentin.” Nintendoctor totesi huolestuneena.
”Mutta eikös pressalla ole kaikki henkivartijat sun muut?” Lh kysäisi.
”Kyllä, mutta loppujen lopuksi heille ei makseta tarpeeksi palkaa jotta he voisivat oikeasti tehdä jotain. Oikeasti tekin olette paremmassa turvassa kuin presidentti.” Tohtori vastasi. Sen kuultuaan Kaze alkoi katumaan ettei ollut ampunut presidenttiä aiemmin.
”Antakaa sitten potkut sille oikealle kädelle!” Lh sanoi ja löi nyrkkiä pöytään.
”Emme voi tai hän tappaa presidentin heti. Tässä tarvitaan perhana-ryhmää” Tohtori sanoi ja samalla hän älysi miten tuhoon tuomittu presidentti oikeasti oli.
”Meillä on hyvät elämät...” Maziger kerkesi aloittamaan, mutta Kassu keskeytti hänet hörppäämällä hyvinkin äänekkäästi kokispullostaan.
”..tai siis kaikilla meillä on hyvät elämät paitsi Kassulla ja sinä haluat pilata ne?” Maziger jatkoi.
”En minä halua, vaan presidentti vaatii sitä.” Nintendoctor sanoi ja Kassu meinasi kommentoida siihen ”Tohtori 1, Maziger 0”, mutta nähtyään Mazigerin ilmeen hän jätti sen sanomatta.
”Meillä ei ole kai vaihtoehtoa.” Kaze totesi.
”Mahtavaa, seikkailu!” Lh huusi ja heitti kahvimukinsa seinään.
”Äääh” Maziger sanoi ja meni kiillottamaan viikatteitaan.
”Mutta eihän tässä ole vielä läheskään kaikki perhanalaiset.” Kassu huomautti.
”Koska minulla ja presidentillä ei ole tietoa heidän sijainneistaan. Mazigeriinkin törmäsimme vahingossa.” Nintendoctor totesi.
”Vielä yksi kysymys. Kuka on tämä ”oikea käsi”?” Kaze kysyi.
”Hyvä kysymys, emme nimittäin tiedä. Hän antaa presidentille vinkkejä nimettömillä viesteillä.”  Nintendoctor vastasi entistä huolestuneenpana.
”Mikäs sitten on suunnitelma?” Lh kysyi siivotessaan kahvimukinsa sirpaleita.
”Meillä on kaksi päivää etsiä mahdollisimman monta perhanalaista. Sen jälkeen meillä on viikko aikaa löytää ”oikea käsi” ja estää murha.” Nintendoctor sanoi.
”Minä taidan tietää mistä löydämme rakkaan Sekseenimme..” Kassu totesi puoliunessa.

Kolmannen kappaleen loppu
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://pikassukassu.blogspot.com/
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Joku random Nof-turina (aka Kassun turina nro. I)   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Joku random Nof-turina (aka Kassun turina nro. I)
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Perhanaaaaaaa (kiva foorumi) :: Yleistä keskustelua :: Käyttäjien turinat sun muut itse tehdyt jutut-
Siirry: