Kaikki turha diipadaapa ja yleiset asiat koskien Perhana-ryhmää löytyvät täältä.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 PR1XUS (aka Kassun turina nro. V)

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
PikassuKassu
Togepiin törmännyt
avatar

Viestien lukumäärä : 330
Join date : 01.08.2010
Ikä : 22
Paikkakunta : Soini

ViestiAihe: PR1XUS (aka Kassun turina nro. V)   To Elo 05, 2010 6:20 pm

Tälläistä roskaa aloin kirjoittamaan kun oli tylsää. Pistetään nyt tänne vaikka sitten viestimäärän takia. Kommentoikaa ihmeessä ja jos keksitte paremman nimen päähenkilölle (tai edes paremman etu/sukunimen) niin voisin melkein keksin siitä antaa.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
PR1XUS
Beta 0.001


Bloodsand Desertin eteläosa

Kenraali Goldbullet ei ollut tyytyväinen. Vaikka hänen sotilaansa olivatkin muuten voittamassa Bloodsand Desertin taistelua, vastustajilla oli eräs ase joka saattaisi tappaa heidät kaikki ennen kuin taistelu olisi ohi. Vaikka Goldbullet ei varmasti voinutkaan tietää aseen sijaintia, hän sai sen sijainnin suurinpiirtein selville vain tutkimalla tilastoja. Viime viikon aikana eniten hänen sotilaitaan oli kuollut kanjonissa hyvin lähellä Goldbulletin sijaintia. Ase oli siis kanjonissa ja luultavasti tulossa kohti Goldbullettia. Goldbullet oli lähettänyt hänen turvamiehensä, sotilaansa ja kaikki muutkin pois, jotta ase ei tappaisi korkeintaan kuin yhden miehen, itse Goldbulletin. Tosin jos Goldbullet nyt kuolisi taistelussa, olisi hänen armeijansa pulassa. Nimittäin jos hän ei saisi asetta tuhottua, niin ei saisi kukaan muukaan.

Goldbullet ei ollut tavallinen sotilas, hän oli kyborgi. Itse asiassa hän oli yksi ensimmäisistä kyborgeista, jonka tohtori Redlake rakensi. Goldbullet ei kokonsa takia soveltunut kovinkaan akrobaattisiin temppuihin, mutta aseistusta hänestä löytyi sitäkin enemmän. Näin ollen Goldbullet oli äärimmäisen hyvä sotilas. Huhujen mukaan ei edes tohtori Redlake muistanut kuinka monta asetta hän oli Golbullettiin asentanut. Goldbullet ei silti kunnioittanut Redlakea, päinvastoin. Goldbullet liittyi kapinallisten joukkoihin, eikä tasavallan armeijaan niin kuin hänen oli tarkoitettu. Goldbullet eteni kenraaliksi asti ja hänestä kerrottiin tarinoita ympäri maailmankaikkeuden. Nyt Goldbullet oli saanut komennuksen Bloodsand Desertin taisteluun ja ensimmäistä kertaa hän pelkäsi kuolevansa. Aikaisimmissa taisteluissa ei ollut mitään ongelmaa, tavalliset sotilaat eivät melkein pystyneet edes aiheuttamaan hänelle vahinkoa. Mutta nyt, hänellä oli vastassa kyborgisotilas ja mitä ilmeisimmin se oli vielä uusin malli.

Pölypilvi näkyi kaukana, monien kilometrien päässä, mutta se lähestyi uskomattoman nopeasti. Goldbullet valmistautui, mutta yhtäkkiä hänen vastustajansa katosi. Ennen kuin Goldbullet kerkesi tekemään mitään, vastustaja potkaisi hänet maahan takaapäin. Goldbullet makasi hiekassa ja katsoi vastustajaansa. Nuorehko mustahiuksinen mies kummallisessa puvussa, niin kyborgin näköinen kuin vain mahdollista.
"Kuka olet poika?" Goldbullet kysyi. Hänen äänensä oli tavallista möreämpi, hän ei ollut puhunut kenenkään kanssa moneen päivään. Kyborgi kysyi hiljaisena, mutta hetken kuluttua äännähti:
"Goldbullet?"
"Aivan. Mutta kertoisitko kuka sinä olet? Vaikutat jotenkin erityiseltä Redlaken kyborgilta." Goldbullet selitti, mutta kyborgi pysyi hiljaisena. Kyborgi kädet alkoivat muuttua, toinen pistooliksi ja toinen muttui sinisemmäksi pistooliksi. Goldbullet nousi seisomaan ja hänen kätensä muuttui konekivääriksi. Goldbullet alkoi räiskiä, mutta kyborgi kerkesi väistämään kierrähdyksellä. Sen jälkeen kyborgi ampui sinisestä kädestään paine-aallon joka osui suoraan Goldbullettiin, heittäen tämän taas maahan. Kyborgi hyppäsi ilmaan ja ampui Goldbullettia pistoolikäsillään. Lopuksi hänen toinen kätensä muuttui ohueksi mutta teräväksi miekaksi, jolla hän osui keskelle Goldbulletin vatsaa laskeuduttuaan tämän päälle. Goldbulletin silmissä pimeni.

Kyborgi otti miekkakätensä irti Goldbulletin vatsasta. Miekka oli aivan veressä. Hän ei jaksanut puhdistaa sitä, hänellä oli vielä tapettavaa. Samalla kun hän skannasi ympäristöä mahdollisten piiloutuneiden vihollisten varalta, jokin nousi huomaamatta hänen vieressään. Goldbullet ampui revolveriksi muuttuneella kädellään kyborgia suoraan silmään. Kyborgi rojahti hiekkaan ja luultavasti myös kuoli. Goldbullet tutki vatsaansa, verentulo oli lakannut kuten oli tarkoituskin.
"Luuliko hän tosiaan tappavansa kenraali Goldbulletin näin helposti?" Goldbullet kysyi hiljaa itseltään samalla kuin tutki kyborgin ruumista. Kyborgissa ei ollut sarjanumeroa, mikä hämmensi Goldbulletin. Yleensä Redlake piilotti sarjanumeron johonkin, ellei sitten...
"Prototyyppi." Goldbullet totesi järkyttyneenä. Yleensä prototyyppejä ei päästetty taistelukentille. Tämä myös selitti miksi kyborgi ei ollut puhunut mitään, vain sen taistelutaitoja ilmeisesti testattiin, mihin se keskustelu-ominaisuutta tarvitsisi? Goldbullet päätti jättää ruumiin siihen, häntä ei huvittanut kantaa ruumista kauas tukikohtaan ja tuhoaminen oli luultavasti mahdotonta. Goldbullet lähti juoksemaan kohti taistelua, unohtaen kyborgi-prototyypin. Goldbulletin lähdettyä protyypin luodista osuman saanut silmä alkoi hohtaa.

_________________
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://pikassukassu.blogspot.com/
 
PR1XUS (aka Kassun turina nro. V)
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Perhanaaaaaaa (kiva foorumi) :: Yleistä keskustelua :: Käyttäjien turinat sun muut itse tehdyt jutut-
Siirry: