Kaikki turha diipadaapa ja yleiset asiat koskien Perhana-ryhmää löytyvät täältä.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Metal Feather (aka Kassun turina nro. VII)

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
PikassuKassu
Togepiin törmännyt
avatar

Viestien lukumäärä : 330
Join date : 01.08.2010
Ikä : 22
Paikkakunta : Soini

ViestiAihe: Metal Feather (aka Kassun turina nro. VII)   Pe Kesä 24, 2011 7:27 pm

”Vallankumous alkaa 21.11.2017
… ja oletamme että sinä olet mukana.

Sinun tehtävänäsi on soluttautua WCP:n tukikohtaan Pariisissa ja salamurhata WCP:n johtajana tunnetun ”Alphan”. Onnistuessasi tehtävässäsi kaaosta tulee tapahtumaan ympäri maailmaa, mutta se ei ole sinun huolenaiheesi vaan meidän.

Mikäli havaitsemme ettet suorita tehtävää, tehtävä epäonnistuu tai pakenet maasta, lähetämme perääsi parhaimmat tuhoajamme.

Lisäkysymyksiä ei hyväksytä.

- Tiedät-kyllä-kuka”


Tämän kirjeen saatuani moninaisten valmisteluiden jälkeen päädyin suorittamaan mitä luultavimmin typerää ja uhkarohkeata tehtävää, josta ei välttämättä olisi paluuta. Vaikka tehtäväni onnistuisikin odotuksia paremmin ja säilyisin elossa, maailma ei olisi entisensä. Ei maailma nykyäänkään ollut läheskään hyvä paikka, mutta mahdolliset kaaokset saattaisivat jopa johtaa kolmanteen maailmansotaan… jossa pahimmillaan tarkoituksena olisi pelkkä mahdollisten kapinallisten, toisin sanoen kansalaisten tuhoaminen.

Jos mietitte miten pahassa ongelmissa maailma on niin joudun selittelemään jonkin verran. Vuonna 2012 koko Eurooppa joutui vakavaan talouskriisiin. Huhujen mukaan saman vuoden joulukuussa Pariisissa pidettiin salainen kokous, jossa päätettiin EU:n syrjäyttäjästä, World Control Programmista jota yleensä kutsutaan vain lyhemmin WCP:ksi. WCP oli alun perin ranskalainen pankki, joka ehdotti EU:lle koko Euroopan myymistä pankille. Aluksi jokainen valtio vastusti jyrkästi koko ideaa, mutta lopulta talouskriisin ongelmista eroon pääseminen ja suuret rahamäärät houkuttelivat päättäjiä liikaa ja lopulta koko Eurooppa myytiin WCP:lle. Aluksi WCP:n jättivaltio vietti hiljaiseloa ja toimi kuin mikä tahansa valtio. Pian kumminkin huomattiin, että kyseisessä valtiossa ihmisillä ei ollut minkäänlaista valtaa saati oikeuksia, WCP:n johto päätti yksin kaikesta ja vaaleja ei pidetty koskaan. Pian tätä seurasi Pohjois-Korean lopullinen tuhoaminen ydinohjuksilla ja viattomien sivullisten kuoleminen. Lopulta WCP valtasi koko maailman askel kerrallaan, jättäen vain täydellisesti tuhoutuneen Korean ja sen lähimaastot valtaamatta käsittämättömien ydinsaasteiden takia. Huhujen mukaan jokainen kiinni saatu ”rikollinen” lähetetäänkin Koreaan jossa he kuolevat hitaasti ja kivuliaasti.

WCP:stä tuli siis täydellinen uusi natsi-saksa, poikkeuksena vain se että sillä oli koko maailma vallattuna ja Pariisi kaiken tämän pahuuden sydämenä. Lukuiset pienet kapinallisryhmät jatkoivat taistelua valtiota vastaan ympäri maailman, tuloksetta. Kaikki heidät tuhottiin armotta ja ilman oikeudenkäyntiä, eihän kyseisiä sanoja löytynyt edes WCP:n virallisesta sanakirjasta. Hauskintahan tässä koko jutussa oli se että itse kuuluin nyt yhteen viimeisistä jäljellä olevista kapinallisryhmistä ja olin juuri yrittämässä tämän hetkisen maailman vaikeinta tehtävää, minun piti murhata keinolla millä hyvänsä koko WCP:n johtaja. Jos pelkästä WCP:n nimen väärinlausumisesta sai jo kuolemantuomion niin en halunnut tietää mitä tapahtuisi jos murhaisin koko maailman johtajan.

Palataksemme nykyisyyteen, WCP:n tukikohdan valtavat pilenpiirtäjät seisoivat edessäni uhkaavan näköisenä. Olin pukeutunut asuun jonka olin saanut tehtäväni mukana, asu oli komean punainen ja sitä yleensä pitivät vain WCP:n tärkeimmät turvavartijat joiden toimenkuvaan kuului lähinnä WCP:n johdon turvallisuuden takaaminen. Harmiksi jo päiviä jatkunut rankkasade oli pilannut puvun ja näytin lähinnä ulko-ovea vartioineelta rivisotilaalta. Heti kun pääsisin sisälle rakennukseen kysyisin jos olisi mahdollista saada puhdas puku. Turvavartijoita pelättiin jopa itse WCP:ssä joten se tuskin olisi ongelma. Pistin musiikkisoittimeni päälle (mikä on muuten laitonta, musiikki on kiellettyä nykyajan maailmassa kiitos WCP:n) ja kuullookkeet korvilleni. En voinut keskittyä mihinkään kovin haastavaan ilman musiikkia ja salamurhaaminen ei ollut poikkeus. Onneksi kuulokkeet olivat huomaamattomat, vaikka tuskin kukaan uskaltaisi huomauttaa jos turvavartija rikkoisi lakia. Katsoin vielä kerran, mahdollisesti viimeistä kertaa pahasti kärsinyttä Eifel-tornia. Muutin Pariisin vasta jonkin aikaa sitten joten en ollut mikään entisen Ranskan ylistäjä, mutta Eifel-torni oli silti vaikuttava ilmestys edelleen. Nykyään se oli symboli WCP:n hirmuhallinnolle, mutta pikemminkin olisi voinut sanoa että kyseessä oli symboli pelkästään kapinallisille. Oli torni kumman osapuolen symboli tahansa, ihailtuani sitä marssin pois rankkasateesta päättäväisesti kohti WCP:n pilvenpiirtäjää.

Päivä on 21.11.2017, torstai kello 01:18 ja WCP:n hirmuhallinto tuhoutuu tänään. Ainakin mikäli se on minusta kiinni.

_________________
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://pikassukassu.blogspot.com/
 
Metal Feather (aka Kassun turina nro. VII)
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Perhanaaaaaaa (kiva foorumi) :: Yleistä keskustelua :: Käyttäjien turinat sun muut itse tehdyt jutut-
Siirry: