Kaikki turha diipadaapa ja yleiset asiat koskien Perhana-ryhmää löytyvät täältä.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Turinointia

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
ParekuJaecin
Metromies


Viestien lukumäärä : 33
Join date : 07.08.2010

ViestiAihe: Turinointia   To Huhti 28, 2011 9:27 pm

Prologi

Taivas hohtaa punaisena auringon laskiessa. Lintujen erinäinen kamppailu kaikuu mäntyjen yllä. Perinteisen syysillan rikkoo syvyyksistä kantautuvat painavat askeleet, jättäen jälkeensä raskaat jäljet maan multaan. Askeleet lakkaavat ja Hän avaa suunsa sanoakseen jotain tärkeän oloista. Kauempana kaupungilla yksittäiset ihmisrykelmät liikkuvat saman massan mukana, aivan kuten heillä on tapana, päivästä toiseen riippumatta erinevistä mielipiteistä, anteeksi, mielipiteet oltiin unohdettu kauan sitten kun vielä elettiin pimeätä aikaa ennen Kukoistuksen -aikakautta. Samankaltaiset henkilöt samankaltaisissa asusteissaan. Tätä tavoitellaan uusien kirjoittamattomien lakien vallitessa.

Eletään vuotta 3098 ja ihmiskunta on lähellä huippuaan. Teknologian kehitys on ollut huikeaa viimeisen kahden vuosisadan kuluessa. Huolimatta tästä teknologian arvostuksesta, on ihmisille kehittynyt myös tarve, olla läsnä, olla yhdessä. Teot johtavat toiseen aiheuttaen ketjun, jota ei voi murtaa suuren luokan vaikuttaja. Teot johtavat Tapahtumaan, uuteen aikaan, jonka Te tulette huomaamaan.

Ylhäältä on hyvä katsoa tapahtumien kulkua. En tehnyt alkua sen vuoksi, jotta voisin myös määrätä lopun. Teot määräävät lopun, joka ei ole "loppu" Teidän käsityksienne mukaisesti. Loppua seuraa aina uusi alku ja alun tullessa koittaa uusi aika seuraten omaa kulkuaan. Mikään ei ole ikuista, en tehnyt itseäni ikuiseksi vaan annoin mahdollisuuden ihmiselle tulla hakemaan paikkaani Luojana. Tämä on minun tarinani, minun täytyi tehdä se.


Viimeinen muokkaaja, ParekuJaecin pvm To Huhti 28, 2011 10:08 pm, muokattu 1 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
ParekuJaecin
Metromies


Viestien lukumäärä : 33
Join date : 07.08.2010

ViestiAihe: Vs: Turinointia   To Huhti 28, 2011 10:07 pm

1. Alkukertomus

Eräänä syyskuun aamuna 3000-luvun puolenvälin tienoilla nainen synnytti sairaalassa. Lapsi oli aivan kuten kaikki muutkin vastasyntyneet, painoa ehkä hieman alle keskiverron lapsen. Napanuora leikattiin ja lapsi vietiin pestäväksi. Päivät kuluivat onnellisessa perheessä mitä parhaiten.

Päivät vierivät, vuodet vierivät. Ajan kulkua peittää vain ohut verho joka kietoutuu ajantajun ympärille. Kehityksen näkee silmissään vaikka odotus tuntuukin pitkältä. Tieto ja tiedottomuus ovat käsitteitä, jotka selkenevät tässä elämänvaiheessa selittäen ihmiselle hyvän ja pahan, oikean ja väärän. Mutta mikä minä olen tuomitsemaan, en kannata kumpaakaan, olen tasapuolinen kaikkea kohtaan. Ei ole olemassa oikeaa tai väärää on vain näkökulma, jonka seuraaminen johtaa kamppailuun kantojen välillä. Kuten muutkin, myös tämä kertomus alkoi kertomuksella maailman synnystä, uuden alun koittaessa.

Näin on huomattu ajan kuluvan ja vuosien vierivän yhä uudelleen toistensa ohi aiheuttamatta suurempaa hämminkiä ihmisten keskuudessa. Elintaso kehittyy kehittymistään, mutta missä välissä voidaan sanoa olevansa huipulla. Raha pyörittää maailmaa korkeamman tahon ollessa korruptoitunut, ja vallanpitäjien henkilökohtaiset tarpeet yltävät kansan edelle. Tätä on jatkunut jo useamman vuosisadan.

Kansa on kansaa ilman eroavia kulttuureja tai kulttuurinpiirteitä. Valtasuunnat ovat yhdistyneet muodostaen yhden suuren, uuden kulttuurin pohjan. Tämän pohjan keskustaa nimitetään Centrumiksi. Vanhasta maailmasta ei ole jäljellä entisaikojen nimityksiä samankaltaistumisen tapahtuessa. Sivistyksen kohoamisen mukana elämä on keskittynyt sektoreittain ja kaikkein takimmaiset asuinkolkat on unohdettu tyystin. Tiettyjä piirteitä on kuitenkin säilynyt ja nämä pyritään pitää salassa. Kiinnijäämisen pelossa eläminen on suurta tuskaa itse kullekin stalkkerille tai lauttureille. He tekevät "vanhaa kunnon pimeää työtä" ansaiten tällä omaisuutta paremmin kuin kukaan muu maailmassa.

Alku tarvitsee muutoksen tapahtuakseen ja muutos ei ole kenen tahansa harteilla. Tämän tehtävän suorittamiseen tarvitaan voimaa syvemmältä kuin omasta tahdosta. Tapoja on monia ja itse valitsin helpoimman. Helppous käsitteenä on vaikea ymmärtää, ymmärtämistä seuraa ponnistelut, joiden yli pääsemiseen ei ole vain yhtä ratkaisua. Ratkaisun tekeminen vaikuttaa lopputulokseen, vaikka historia on jo kirjoitettu. Historiaa ymmärtävät osaavat tulkita tulevaisuutta huomatakseen niiden olevan yhtä. Tämän vuoksi elän ikuisesti, olen Uuden Maailman jumala.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Turinointia
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Perhanaaaaaaa (kiva foorumi) :: Yleistä keskustelua :: Käyttäjien turinat sun muut itse tehdyt jutut-
Siirry: